top of page
experienta.jpg

Domeniile noastre de practică

Asistenta juridica pentru redobandirea imobilelor si bunurilor confiscate abuziv.

REVENDICARI IMOBILIARE

Oferim asistență juridică pentru redobândirea imobilelor și bunurilor confiscate abuziv în perioada regimului comunist din România de la proprietarii de drept (Legea 10/2001, Legea 165/2013 si Legea nr. 18/1991).

Asistenta juridica in relatia cu organele administrative.

DREPT ADMINISTRATIV

Oferim asistență și reprezentare juridică societăţilor comerciale şi persoanelor fizice în ceea ce priveste relația acestora cu organele administrative. Oferim reprezentare juridică în faţa instanţei de contencios administrativ. 

Asistenta juridica in procedurile de achizitii publice.

ACHIZIȚII PUBLICE

Legea achizițiilor este un domeniu complicat. Nerespectarea procedurilor de achiziție publică poate cauza probleme atât pentru autoritatea contractantă, cât și pentru ofertant.

Asistenta juridica in avizarea documentatiilor de urbanism.

DREPTUL URBANISMULUI

Oferim asistență juridică în fața autorităților publice locale pentru avizarea documentațiilor de urbanism: PUZ și PUD, certificat de urbanism, autorizație de construire/desființare.

Asistenta juridica in restructurarea afacerilor si in domeniul insolventei.

RESTRUCTURARE și INSOLVENȚĂ

Compania dvs. se confruntă cu dificultăți financiare? Echipa noastră de avocați are experiența necesară pentru a vă oferi cele mai bune servicii în domeniul insolvenței.

Asistenta juridica in materia dreptului penal.

DREPT PENAL

Când viața si libertatea ta sunt amenințate, trebuie să angajezi un avocat potrivit. Vă ascultăm și nu vă judecam în cazul în care ați fost acuzat de o infracțiune.

Asistenta juridica pentru angajati si pentru angajatori.

DREPTUL MUNCII

Fie că este vorba de concedieri sau de conflicte la locul de muncă, aveți nevoie de un avocat de încredere. Oferim asistență juridică atât pentru angajați, cât și pentru angajatori.

Asistenta juridica in materia dreptului familiei.

DREPTUL FAMILIEI

Avocații noștri oferă asistență juridică și reprezentare în procese de divorț și partaj, stabilire pensie de întreținere, încredințare minori, stabilire custodie, etc.

Asistenta juridica in cumpararea  sau vinderea de imobile rezidentiale sau comerciale.

DREPT IMOBILIAR

Indiferent dacă cumpărați sau vindeți imobile rezidențiale sau comerciale, sau sunteți implicați în alte tranzacții imobiliare, este important să discutați cu un avocat care vă poate proteja interesele. 

Asistenta juridica in materia dreptului comercial.

DREPT COMERCIAL

Avocații noștri oferă asistență juridică către antreprenori, oameni de afaceri, acționari, investitori și alte părți interesate în mai multe fațete ale eforturilor lor comerciale.

bottom of page