top of page
experienta.jpg

Domeniile noastre de practică

imobiliar.png

DREPT IMOBILIAR

Indiferent dacă cumpărați sau vindeți imobile rezidențiale sau comerciale, sau sunteți implicați în alte tranzacții imobiliare, este important să discutați cu un avocat care vă poate proteja interesele. 

administrativ.png

DREPT ADMINISTRATIV

Oferim asistență și reprezentare juridică societăţilor comerciale şi persoanelor fizice în ceea ce priveste relația acestora cu organele administrative. Oferim reprezentare juridică în faţa instanţei de contencios administrativ. 

achizitii.png

ACHIZIȚII PUBLICE

Legea achizițiilor este un domeniu complicat. Nerespectarea procedurilor de achiziție publică poate cauza probleme atât pentru autoritatea contractantă, cât și pentru ofertant.

urbanism.png

DREPTUL URBANISMULUI

Oferim asistență juridică în fața autorităților publice locale pentru avizarea documentațiilor de urbanism: PUZ și PUD, certificat de urbanism, autorizație de construire/desființare.

insolventa.png

RESTRUCTURARE și INSOLVENȚĂ

Compania dvs. se confruntă cu dificultăți financiare? Echipa noastră de avocați are experiența necesară pentru a vă oferi cele mai bune servicii în domeniul insolvenței.

munca.png

DREPTUL MUNCII

Fie că este vorba de concedieri sau de conflicte la locul de muncă, aveți nevoie de un avocat de încredere. Oferim asistență juridică atât pentru angajați, cât și pentru angajatori.

teodolit.png

CADASTRU și INTABULARE

Cadastru și Intabularea unui imobilul duce la atestarea dreptului de proprietate asupra acestuia, fie el apartament, casă, clădire de birouri, hala sau teren.

comercial.png

DREPT COMERCIAL

Avocații noștri oferă asistență juridică către antreprenori, oameni de afaceri, acționari, investitori și alte părți interesate în mai multe fațete ale eforturilor lor comerciale.

bottom of page