Asistenta Juridica

Cabinet de avocat

Arii de Practică

Avocat cu experienta ofera consultanta si reprezentare in achizitii publice si in drept administrativ.

Drept administrativ

Oferim consultanță și reprezentare juridică societăţilor comerciale şi persoanelor fizice în ceea ce priveste relația acestora cu organele administrative cât și în achiziții publice.
Avocat specializat in insolventa si faliment.

Insolventă și faliment

Compania dvs. se confruntă cu dificultăți financiare? Echipa noastră de avocați are experiența necesară pentru a vă oferi cele mai bune servicii în domeniul insolvenței. 

Avocat specializat in drept penal asigura asistenta in fata autoritatilor judiciare romane DNA si DIICOT.

Drept penal

Când viața și libertatea ta sunt amenințate, trebuie să angajezi un avocat potrivit. Vă ascultăm și nu vă judecam în cazul în care ați fost acuzat de o infracțiune.
Avocat specializat in drept imobiliar ofera consultanta si reprezentare in tranzactii imobiliare.

Drept imobiliar

Indiferent dacă cumpărați sau vindeți imobile rezidențiale sau comerciale, sau sunteți implicați în alte tranzacții imobiliare, este important să discutați cu un avocat care vă poate proteja interesele. Tranzacțiile imobiliare pot fi un risc financiar semnificativ.
Avocat specializat in dreptul muncii ofera asistenta juridica in toate domeniile legate de legislatia muncii.

Dreptul muncii

Angajatorii din economia de azi operează într-un mediu de reglementări guvernamentale extinse și se confruntă cu un risc constant de dispute la locul de muncă și de litigii costisitoare. Avocații noștri oferă asistență și reprezentare juridică privind dreptul muncii.

Avocat specializat in dreptul urbanismului.

Dreptul urbanismului

Oferim reprezentare juridică în fața autorităților publice locale pentru obținerea autorizațiilor, avizelor, certificatelor de urbanism, intrarea în legalitate, etc. Oferim asistență juridică în vederea suspendării și anularii de autorizații de construire și PUZ-uri.

Oferim asistenta juridica societatilor comerciale si persoanelor fizice intr-o gama larga de litigii civile.

Drept civil

Reprezintăm atât societăți comerciale, cât și persoane fizice într-o gamă largă de litigii civile. Pentru informații suplimentare despre serviciile noastre vă rugăm să ne contactați.
Avocat cu experienta ofera consultanta si reprezentare juridica in divorturi si partaje.

Dreptul familiei

Dacă aveți în vedere un divorț sau vi s-au comunicat acte de divorț, ar trebui să discutați cu noi.  Aveți nevoie de un avocat cu experiență și dur în procedura divorțului.
Avocat cu experienta ofera consultanta si reprezentare juridica in drept comercial.

Drept comercial

Avocații noștri oferă asistență juridică către antreprenori, oameni de afaceri, acționari, investitori și alte părți interesate în mai multe fațete ale eforturilor lor comerciale.