Asistenta Juridica

Cabinet de avocat

Despre noi

Echipa noastră are o experiență profesională de peste 12 ani. Suntem specializați în 9 ramuri ale dreptului. Oferim asistență și reprezentare juridică în dreptul urbanismului, administrativ, civil, comercial, penal, imobiliar, administrație publică și achizitii publice activând totodată și în procedura insolvenței. 
Avocații noștri sunt practicieni în insolvență agreaţi de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Avem conlucrări permanente cu experți, auditori, evaluatori și specialiști în domeniile de interes.

De ce noi?

Lumea se schimbă mai repede ca niciodată. Ai nevoie de un avocat cu o experientă dovedită. Echipa noastră urmărește excelența prin anticiparea nevoilor clienților săi și prin soluții inovatoare. Avocații noștri au acces la resursele și sprijinul de care au nevoie pentru a oferi reprezentări de top.

Echipa

.

Margareta Duțu

Avocat
Margareta Duțu are o experiență de 14 ani în reprezentarea și acordarea asistenței juridice în variate litigii de drept civil, contencios administrativ și revendicare imobiliară.
De asemenea, are o vastă experienţă profesională, fiind specializată în acordarea asistenței și reprezentării juridice în procedurile de achiziție publică.
A asigurat cu succes asistența și reprezentarea juridică pentru autoritățile publice locale precum și pentru companii și persoane fizice.

Margareta este și practician in insolvență agreat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Este absolventă a Universității Hyperion - Facultatea de Drept (2002), membru al Baroului București (2006) și absolventă al unui master în dreptul afacerilor.
Vorbește limba engleză.
Arii de practică: Achiziții publice, Procedura insolvenței, Contencios Administrativ, Drept civil, Dreptul muncii, Dreptul urbanismului, Drept imobiliar.

Sorin Dobrovici

Avocat
Sorin Dobrovici are o experiență de 13 ani în consultanță juridică și în domeniul litigiilor fiind și practician în insolvență agreat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

A asigurat cu succes asistența și reprezentarea juridică pentru mai multe companii și autorități ale administrației publice locale printre care și Consiliul General al Municipiului București.

Este de asemenea, specializat în dreptul urbanismului oferind reprezentare în fața autorităților publice locale in vederea eliberarii de documente cât și în litigiile referitoare la suspendarea sau anularea unor autorizații de construire sau desfiintare, planuri urbanistice zonale, etc.

Este absolvent al Universității Romano-Americană - Facultatea de Drept (2002), membru al Baroului Bucuresti (2007) și absolvent al unui master în dreptul afacerilor.

Vorbește limba engleză, franceza și are cunoștințe de bază ale limbii germane.

Arii de practică: Dreptul urbanismului, Procedura insolvenței, Contencios Administrativ, Drept civil, Drept penal, Drept comercial.

.

.

Carmen Mariana Drăjneanu

Avocat

Carmen Mariana Drăjneanu are o experiență profesională de 17 ani  în domeniul avocaturii.

A asigurat cu succes asistența și reprezentarea juridică pentru mai multe autorități ale administrației publice locale.

În domeniul dreptului penal, Carmen Drajneanu are o experiență relevantă în litigii de mare anvergură, prin reprezentarea în fața organelor de urmărire penală, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, în faţa judecătorului de cameră preliminară precum și în fața completelor de judecată. Tot odată, are o experiență îndelungată în asistența în fața autorităților judiciare române DNA și DIICOT.

Este absolventă a Universității Titu Maiorescu – Facultatea de Drept (2000), membru al Baroului București (2003) și absolventă al unui master în dreptul penal al afacerilor.

Vorbește limba engleză și franceza.

Arii de practică: Drept penal, Contencios Administrativ, Drept civil, Drept comercial, Dreptul familiei.

Silviu Eduard Dumitrache

Avocat

Silviu Eduard Dumitrache are o experiență de 17 ani în consultanță juridică și în domeniul litigiilor.

A asigurat cu succes asistența și reprezentarea juridică a unor companii în procedura falimentului.

De asemenea, a obținut rezultate favorabile pentru unitățile administrativ teritoriale pe care le-a reprezentat în instanțele de contencios administrativ și fond funciar.

Cunoștintele aprofundate în materia dreptului penal, dar și experiența acumulată în timp reprezintă garanția eficienței și profesionalismului de care dă dovada în practicarea acestei ramuri juridice.

Este absolvent al Universității Creștine Dimitrie Cantemir – Facultatea de Științe Juridice și Administrative (2000), membru al Baroului București (2003) și absolvent al unui master in dreptul afacerilor.

Vorbește limba engleză.

Arii de practică: Contencios administrativ, Procedura insolvenței, Drept penal, Drept civil, Drept comercial, Dreptul familiei, Drept imobiliar.

.

.

Sebastian Călin

Manager Juridic
Sebastian Călin are o experiență de 14 ani în consultanță juridică.

Este absolvent al Universității Creștine Dimitrie Cantemir – Facultatea de Științe Juridice și Administrative (2005).

Vorbește limba engleză.

Arii de practică: Administrație și Management Public, Contencios Administrativ, Drept civil, Dreptul urbanismului, Drept imobiliar.

Alexandru Duțu

Avocat Stagiar

Alexandru Duțu este absolvent al Universității București - Facultatea de Drept (2019) iar din august 2019 este membru al Baroului București.

Vorbește limba engleză.