top of page
revendicari imobiliare.jpeg

REVENDICARI IMOBILIARE

Cu o experiență profesională de peste 19 ani în revendicări imobiliare, puteți avea încredere în noi pentru a reprezenta cu succes interesul dumneavoastră în fața autorităților locale și a Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților. Avem o vastă experiență în formularea acțiunilor de revendicare imobiliară și suntem dedicați să obținem rezultate pozitive pentru clienții noștri.

Avocații noștri oferă consultanță juridică de specialitate gratuită pentru recuperarea imobilelor sau bunurilor preluate în mod abuziv de stat, de organizațiile cooperatiste sau de orice alte persoane juridice în perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989 (Legea 10/2001, Legea 165/2013 si Legea nr. 18/1991).

Principalele aspecte de care ne ocupăm includ:

  • asistență juridică pentru completarea cu documentele necesare a dosarului de revendicare.

  • reprezentare în fața primăriei Municipiului Bucuresti și a primăriilor de sector în vederea soluționări dosarului administrativ.

  • reprezentare în fața instanțelor judecătorești pentru recuperarea imobilelor sau bunurilor preluate în mod abuziv de stat.

  • reprezentare în fața instanțelor de judecată în vederea obținerii unei grabnice soluționări a dosarului.

  • asistență și reprezentare juridică în relația cu Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților în vederea obținerii de despăgubiri.

bottom of page